A Vegetát nem kell senkinek bemutatni, az ételízesítő eredeti verziója évtizedek óta jelen van Magyarországon, azt viszont kevesen tudják, hogy már létezik “mindentől mentes” natúr verzió is.

A reformétkezés terjedésével, a gasztroblogok számának növekedésével szinte egyidejűleg vált főbenjáró bűnné, de legalábbis “megúszós” megoldássá főzés során az előre elkészített ételízesítők használata. A leggyakoribb ellenérv, hogy nincs bennük semmi természetes, tele vannak adalékanyagokkal és ezáltal a végeredmény sem “házi”.
Gyorsan, finomat
Akinek ideje mindig engedi, hogy friss alapanyagokból, friss zöldségek és fűszerek felhasználásával főzzön, az természetesen akkor jár el a legjobban, ha ezeken a szokásain nem változtat. Aki viszont állandó rohanásban él és nincs ideje például zöldséget vásárolni, majd a főzéshez előkészíteni, ugyanakkor ragaszkodna a természetes alapanyagokhoz, annak opció lehet a Vegeta Natur.

A sólepárlás folyamata és a többi alkotó
A Vegeta Natur ételízesítő semmiféle ízfokozót és tartósítószert nem tartalmaz a csomagoláson szereplő adatok szerint. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan kerül közel 10 féle zöldség a zacskóba és hogyan nyerik ki a tengerből az egyik alapalkotót, a tengeri sót, akkor nézzétek meg az alábbi videót.

Ha szereted a Hogyan készül? tartalmakat, kövess a Facebookon, az Instagramon és a Youtubeon is.
/A cikk és a videó a Podravka támogatásával készült./
Évek óta használok Vegetát, de ezt a natúrt még nem próbáltam, de most ki fogom.
KedvelésKedvelés
Kipróbáltam! Szerintem szörnyen rossz. Ilyen rossz levest még nem főztem, mint a vegetáló natural.
KedvelésKedvelés