Mivel kezdettől részt veszek a Modern Gyárak Éjszakája népszerűsítésében, közel áll hozzám az esemény és különösen nagy öröm az idei öt éves mini-jubileum.

A Hogyan készül? videóim kapcsán rengeteg olyan kérdést kapok, hogy mikor és hogyan lehet bejutni azokra a helyekre, ahol járok? A rövid válaszom ilyenkor az szokott lenni: Modern Gyárak Éjszakája. Nem mondom, hogy minden hely, ahol megfordulok megnyitja ilyenkor a kapuit, de nagy az átfedés, érdemes tehát a regisztráláshoz átböngészni a honlapot.

Szokás szerint az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve idén november 12-én kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája és akik követik a facebook oldalamat azok megszokhatták, hogy az eseményt megelőző hetekben beharangozó live videókat készítek az adott évben részt vevő helyszíneken. Most sem lesz ez másképp.

Tavaly a járványhelyzet miatt csak virtuális túrákon vehettek részt az érdeklődők, idén viszont várhatóan újra látogathatók lesznek a helyszínek fizikailag is, ám ez ügyben a végső szót a résztevő cégek mondják majd ki. /De legalább a virtuális séta lehetősége biztosan mindenhol adott lesz./

Úgyhogy érdemes sokat böngészni a https://www.moderngyarakejszakaja.hu-t, egyrészt mert folyamatosan bővül a csatlakozók sora, másrészt pedig, mert a helyek jellemzően nagyon gyorsan betelnek, a legnépszerűbbek általában egy-két óra alatt.