2022. 11.11. Egy ilyen misztikus számsor csak különleges dolgokat rejthet, úgyhogy ez már alapból sok jót ígér. Idén ugyanis ezen a novemberi pénteken kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája. Immár hatodik alkalommal és idén is én vagyok az esemény nagykövete.

A miskolci Hagyónál tavaly jártam, de idén is helyszín

Amit minden évben muszáj hangsúlyozni: A legnépszerűbb, legfelkapottabb helyek pár óra alatt betelnek, érdemes gyorsan regisztrálni, most is ezen az oldalon lehet ezt ingyenesen megtenni.

A 2020-as, de még a 2021-es év is a covid jegyében telt és sok helyütt csak virtuális, online körbevezetést tartottak, idénre viszont visszatért az élet a normális kerékvágásba és a legtöbb helyszínre be lehet fizikailag is jutni.

Ha valaki esetleg ilyen-olyan okokból mégis lemarad, annak most is azt tudom ajánlani, hogy kövesse a Facebook, YouTube, Instagram oldalaimat, hisz idén is sok helyre elmegyek beharangozó céljából és ezekre a felületekre folyamatosan kerülnek fel képek, videók, élő videók. De ajánlom a Modern Gyárak Éjszakája Facebook oldalát is, hisz ide egész évben kerülnek fel hírek érdekességek az aktuálisan következő rendezvénnyel kapcsolatban.